Random Article


Fans zien Wolverine in nieuwe Trailer voor Marvel’s Avengers: Infinity War

 

Posted 07/02/2018 by

Tijdens de 52e Super Bowl verscheen een nieuwe trailer voor Avengers: Infinity War van Marvel Studios. Een welbepaald shot (zie hieronder) doet sindsdien de ronde en veroorzaakte het gerucht dat niemand minder dan Wolverine in de film zou zitten. Jawel, de populaire X-Men zou Thanos verwond hebben en dus terugkeren.

Hugh Jackman die jarenlang Wolverine vertolkte, zei uiteraard dat hij wel zou terugkeren als de held in een Marvel Studios-film. Hoogstwaarschijnlijk zijn het gewoon de klauwen van Black Panther, maar hoop doet leven.

De film verschijnt op woensdag 25 april.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.