Random Article


Suicide Squad 2 wordt wellicht minder absurd

 

Posted 04/02/2018 by

Afgelopen week had actieheld Joel Kinnaman het met Yahoo UK over Altered Carbonzijn nieuwe sci-fi-project bij Netflix. Niet dat het gesprek niet snel overging naar de sequel op Suicide Squad bij Warner Bros. Pictures en DC, waarin de acteur zijn rol als Rick Flag zal hernemen:

Het was een mooie opbouw, geweldige personages. Ik denk dat wanneer we de tweede doen, ik niet verrast zou zijn als we een minder absurde versie van de film zouden zien. De personages zijn zo “over-the-top” dat het effectiever zou zijn als we minder magie zouden zien. Ik denk dat de personages extremer worden als we ze in interactie zien treden met echte mensen.

Uiteraard kwam er heel wat kritiek op het plot van de blockbuster over DC Comics-schurken en hoe absurd het verhaal was. Iemand als Harley Quinn om pakweg de magische Enchantress te stoppen? Het is een comicbookfilm, maar “suspension of disbelief” is uiteraard ook van belang. Een meer realistische setting kan helpen, maar verhelpt de montageproblemen van de eerste film natuurlijk nog niet.

De tweede film zou in 2019 verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.