Random Article


Dit personage wordt een nieuwe Speedster in DC’s The Flash

 

Posted 04/02/2018 by

Opgelet, spoilers voor het huidige seizoen van The Flash!

Zowat iedereen in Team Flash heeft ondertussen een dubbele persoonlijkheid en een set eigen superkrachten. Zo ook binnenkort actrice Candice Patton als Iris West – de iconische geliefde van Barry Allen/The Flash in de gelijknamige reeks.

Volgens Entertainment Weekly-journaliste Natalie Abrams zal Iris tijdelijk krachten krijgen en een Speedster worden in de aflevering Run, Iris, Run! op 14 maart. Het doet natuurlijk denken aan wanneer Lois Lane de krachten van Superman kreeg in verschillende comics, zoals in All-Star Superman en de tv-serie Lois & Clark als Ultra Woman!

We denken dat Iris even superkrachten krijgt door haar zwangerschap – die in de tv-reeks nog niet onthuld werd. Het is dan ook niet toevallig dat het mysterieuze meisje – vertolkt door Jessica Parker Kennedy – dat voor het eerst opdook in Crisis on Earth-Xeen mix lijkt van Barry Allen en Iris West. Zij is volgens ons dus hun dochter (en Speedster), Dawn Allen uit de toekomst. Het hele “superkrachten krijg je tijdelijk door een zwangerschap”-stuk werd natuurlijk vorige week nog aangehaald in The Flash.

De aflevering verschijnt op 14 maart.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.