Random Article


Familie van Heath Ledger bevestigt oud gerucht over zijn Joker uit The Dark Knight

 

Posted 02/02/2018 by

Tien jaar geleden overleed opkomend acteur Heath Ledger (Brokeback Mountain, A Knight’s Tale). Postuum won hij nog een Oscar voor zijn glansrijke rol als DC’s The Joker in The Dark Knightmaar die zou hij – ondanks het relatief open einde voor zijn personage – dus niet meer hernemen naast Christian Bale. Volgens zijn zus Kate Ledger waren er echter wel plannen, zo bevestigde ze:

Hij was zo fier op zijn Batman-werk. En ik weet dat hij plannen had voor een andere Batman-film. Hij hield ervan om samen te werken met (regisseur, nvdr) Chris Nolan, Christian Bale en Gary Oldman. Hij had een geweldige tijd toen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.