Random Article


Nieuwe Trailer voor Stargate TV-Reeks “Origins”

 


Posted 01/02/2018 by

Zes jaar na het einde van Stargate Universe keert de populaire sci-fi-franchise terug. Na Stargate SG-1, Stargate Atlantis, Universe en drie langspeelfilms werd vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor de nieuwste digitale televisiereeks Stargate: Origins.

Origins wordt een prequel op de eerste film uit 1994 en vertelt het verhaal van een jonge Catherine Langford – oorspronkelijk vertolkt door Elizabeth Hoffman. Het eerste “seizoen” bestaat uit tien tien minuten durende afleveringen en verschijnt op 15 februari voor “All-Access”-gebruikers – wat in België jammer genoeg niet beschikbaar is.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.