Random Article


Nicole Kassell (The Leftovers) regisseert de pilootaflevering van HBO’s Watchmen TV-Serie

 

Posted 31/01/2018 by

De Watchmentv-reeks bij HBO begint meer en meer vorm te krijgen. Niemand minder dan regisseuse Nicole Kassell (The LeftoversVinylThe AmericansBetter Call SaulThe Killing) zal de pilootaflevering onder handen nemen. Eerder werkte ze al samen met showrunner Damon Lindelof aan The Leftovers. De opnames voor de pilootaflevering van de serie, gebaseerd op de gelijknamige DC Comics-reeks uit 1986 door Alan Moore en Dave Gibbons, gaan in maart van start.

De prestigieuze tv-serie bij de thuis van Game of Thrones is in handen van Damon Lindelof (Lost, The Leftovers), die bovendien werkt aan het script voor daaropvolgende episodes. Indien de eerste aflevering populair genoeg blijkt, zal HBO een volledig eerste seizoen bestellen. In navolging van de blockbusterversie van Zack Snyder uit 2009 zouden zo de “creaties” van Alan Moore en Dave Gibbons opnieuw in live-action verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.