Random Article


Dit personage krijgt binnenkort wellicht een eigen kostuum en superkrachten in DC’s The Flash

 

Posted 28/01/2018 by

Zowat iedereen in Team Flash heeft ondertussen een dubbele persoonlijkheid en een set eigen superkrachten. Zo ook binnenkort actrice Candice Patton als Iris West – de iconische geliefde van Barry Allen/The Flash in de gelijknamige reeks.

Volgens Entertainment Weekly-journaliste Natalie Abrams zal Iris tijdelijk krachten krijgen en een Speedster worden in een aflevering in maart. Het doet natuurlijk denken aan wanneer Lois Lane de krachten van Superman kreeg in verschillende comics, zoals in All-Star Superman en de tv-serie Lois & Clark. Wordt vervolgd!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.