Random Article


The CW bestelt officieel nieuwe Charmed TV-serie

 

Posted 27/01/2018 by

Vorig jaar maakte televisienetwerk The CW, dat momenteel heel wat superheldentelevisieseries waaronder Arrow en The Flash uitzendt, bekend dat het werkt aan een remake van de magische Charmed-televisiereeks. Bij deze is ook de pilootaflevering van deze nu “grappige en feministische reboot” officieel besteld. Het creatieve team van dienst bestaat uit Jennie Snyder Urman, Ben Silverman, Jessica O’Toole en Amy Rardin (Jane The Virgin).

Oorspronkelijk was Charmed acht seizoenen (1998-2006) te zien op de Amerikaanse zender WB. De dramareeks vertelde het verhaal van drie zussen, ook wel heksen met ongelooflijke magische krachten, die samen verschillende vormen kwaad en geboefte vernietigden om de mensheid te beschermen. Deze “Charmed Ones” werden gespeeld door Shannen Doherty, Holly Marie Combs, en Alyssa Milano, maar later zou ook Rose McGowan de cast vervoegen en Doherty vervangen. Combs – Piper uit de reeks – is alvast niet helemaal overtuigd:

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.