Random Article


The CW plant maximum vier DC Comics-TV-Reeksen tegelijkertijd in

 

Posted 25/01/2018 by

In 2012 ging bij The CW Arrow van start. Het werd het beginpunt van een heus DC Comics-universum dat in 2014 en 2016 vervoegd werd door respectievelijk The Flash en DC’s Legends of TomorrowOok Supergirl verhuisde natuurlijk naar het Arrowverse in 2016. Recent kwam daar dan nog eens Black Lightning bij en dus lijkt het schema wat vol te zitten.

Dat is ook wat The CW-president Mark Pedowitz er blijkbaar van vindt. Om verzadiging tegen te gaan zal The CW daarom maximum vier superheldenreeks tegelijkertijd inplannen. Momenteel zijn dat Supergirl, Arrow, The Flash en Black Lightning. In februari keert Legends of Tomorrow echter terug op het tijdstip dat Supergirl normaal verschijnt en dat dan even stopt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.