Random Article


John Cena is wellicht Duke Nukem in nieuwe blockbuster

 

Posted 23/01/2018 by

Het gaat WWE-worstelaar John Cena voor de wind. Na een rol in de Bumblebee-film zou Cena die recent ook in heel wat actiefilms en komedies meedoet, de titulaire rol in een opkomende Duke Nukem-film te pakken hebben. Hij heeft uiteraard al helemaal de fysiek van de schietgrage badass.

De film is in handen van Platinum Dune van Paramount Pictures en heeft voorlopig nog geen regisseur. Duke Nukem verscheen voor het eerst in 1991 in zijn eigen gelijknamige videogame van Apogee Software. De gespierde actieheld met eeuwige sigaar, zonnebril en een arsenaal aan vuurwapens verscheen tot nog toe in maar liefst 19 games.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.