Random Article


Script voor piloot van The Witcher op Netflix is af

 

Posted 22/01/2018 by

Vorige maand lekte het nieuwtje uit. Ondertussen blijkt het scenario voor de allereerste aflevering van The Witcher al afgewerkt te zijn. Lauren Schmidt Hissrich die al werkte aan Marvel’s The Defenders en Daredevil, bevestigde immers dat het script afgerond is en klaar is om te verfilmen bij Netflix.

The Witcher is natuurlijk gebaseerd op de populaire boeken- en videogamereeks van Pools ontwikkelaar CD Projekt RED. Het verhaal van Geralt, een van de weinige overlevende Witchers of ook wel uiterst getrainde monsterjagers, werd tot nog toe in drie videospelen en een tiental boeken van AndrzejSapkowski verteld, maar zal nu de overstap naar Engelstalige live-action maken. Een releasedatum is er vooralsnog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.