Random Article


Inherent Vice-regisseur Paul Thomas Anderson ziet een Teen Titans Film wel zitten

 

Posted 22/01/2018 by

Op Twitter vroeg een fan aan regisseur-scenarist Paul Thomas Anderson (Boogie Nights, Magnolia, Punch-Drunk Love en There Will Be Blood) welke “kinderfilm” hij graag zou maken voor zijn eigen kinderen.

Het eerste project dat in hem opkwam, is een blockbuster rond de Teen Titans. Hoewel het jeugdige team van DC Comics binnenkort een eigen geanimeerde langspeelfilm zullen krijgen, is een live-action variant voorlopig nog niet in de maak. Natuurlijk verschijnt er later dit jaar wel een Titans-televisiereeks bij DC Comics, dus heel waarschijnlijk lijkt een mogelijke Teen Titans-film voor Anderson niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.