Random Article


Gemma Atkinson ziet zichzelf wel zitten als DC’s Power Girl

 

Posted 20/01/2018 by

Enkele jaren geleden had Britse actrice Gemma Atkinson (Hollyoaks) haar zinnen al gezet op de rol van Supergirl voor de tv-reeks, maar blijkbaar heeft ze nu oog voor Power Girl! Artiest Jeff Chapman creëerde immers wat fan-art van Atkinson in het pak:

Power Girl (Kara Starr) verscheen voor het eerst in All Star Comics #58 (1976) en is in theorie de Supergirl van een alternatieve Aarde, namelijk Earth-2, de planeet waar alle Golden Age superhelden hun leven verderzetten zonder de invloed van de nieuwere Silver Age-helden. Ze heeft alle krachten die Supergirl ook heeft, maar qua persoonlijkheid verschillen beide enorm. Power Girl heeft immers een meer vrijgevochten karakter. Doorheen de jaren was deze Kryptonian lid van onder meer de Justice Society of America en de Justice League.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.