Random Article


Geen ooglapje voor Nick Fury in Marvel’s Captain Marvel

 

Posted 20/01/2018 by

In een recent interview met  The A.V. Club onthulde Samuel L. Jackson meer over zijn rol in de opkomende Captain Marvel-film bij Marvel Studios. Zo omschreef hij de film als een “oorsprongsverhaal” en hintte hij naar een geheel andere Nick Fury, de directeur van S.H.I.E.L.D. en figuur waar het Marvel-universum bijna tien jaar geleden mee begon:

Je zal Nick Fury met iemand anders gezicht zien, iemand met twee ogen, dus dat is natuurlijk een heel gedoe. Je zult wel zien. Het vindt plaats voordat hij zijn oogletsel heeft, dus geen ooglapje.

Dat Captain Marvel een jaren 90-oorsprongsfilm (over Carol Danvers/Captain Marvel) wordt, wisten we natuurlijk al. Maar de vermelding van “een ander gezicht” door Jackson is natuurlijk vreemd. We weten dat de “vormveranderende” Skrulls de schurken van dienst worden en dus misschien is het wel een subtiele hint daarnaar.

Captain Marvel behoort tot Phase Three van het Marvel-filmuniversum en knalt in maart 2019 de zalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.