Random Article


Nieuwe Featurette voor Marvel’s Black Panther

 


Posted 19/01/2018 by

Marvel Studios heeft afgelopen week een nieuwe featurette voor Marvel’s Black Panther vrijgegeven. Black Panther volgt T’Challa die, na de gebeurtenissen in Captain America: Civil Warterugkeert naar zijn geïsoleerde, hoogtechnologische Afrikaanse natie, Wakanda, waar hij zijn rechtmatige plaats als koning aanneemt. Maar, wanneer een oude vijand opnieuw opduikt, wordt T’Challa’s kunnen als vorst en Black Panther getest wanneer men hem in een conflict lokt, dat niet alleen heel Wakanda, maar zelfs de wereld in gevaar brengt.

Black Panther is onderdeel van Marvel’s Phase 3 in hun uitgebreide filmuniversum en wordt geregisseerd door  Ryan Coogler, bekend van onder meer Creed (2015) en Fruitvale Station (2013). Hoofdrolspeler van dienst is acteur Chadwick Boseman (Get on Up) die na zijn debuut als koning T’Challa/Black Panther in Captain America: Civil Warnu terugkeert in zijn eigen solofilm. Onder meer Martin Freeman en Andy Serkis keren terug als respectievelijk Everett K. Ross en de schurk Ulysses Klaw. Black Panther is één van de allereerste zwarte superhelden en verscheen voor het eerst in Marvel’s Fantastic Four #52 uit 1966.

Black Panther komt eraan op 14 februari 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.