Random Article


Eerste Trailer voor Ash Vs Evil Dead Seizoen 3

 


Posted 19/01/2018 by

Starz heeft vandaag een eerste trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van Ash Vs Evil Dead. De televisiereeks gebaseerd op de Evil Dead-horrorreeks, zal immers na een succesvol eerste en opkomende tweede deel, een derde seizoen krijgen op de Amerikaanse televisiezender. Het derde deel verschijnt eind februari.

Het eerste deel in de reeks cultklassiekers werd door Sam Raimi (Spider-Man) geregisseerd. Naast Bruce Campbell als Ashley “Ash” Williams hadden ook Lucy Lawless (Xena: Warrior Princess, Agents Of S.H.I.E.L.D.) als de mysterieuze Ruby, Jill Marie Jones (Sleepy Hollow) als soldate Amanda Fisher, Ray Santiago (Touch, Meet the Fockers) als sidekick Pablo Bolivar, en Dana DeLorenzo (A Very Harold & Kumar 3D Christmas) als rebellerende tiener Kelly Maxwell de cast vervoegd.

Bekijk zeker ook onze special over de eerste filmreeks alsook de moderne remake uit 2013.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.