Random Article


Nieuwe Trailer voor Tomb Raider Reboot met Alicia Vikander

 


Posted 18/01/2018 by

Warner Bros. Pictures en regisseur Roar Uthaug hebben zonet een nieuwe trailer vrijgegeven voor de Tomb Raider-reboot. We herkennen natuurlijk de Zweedse actrice Alicia Vikander als hoofdfiguur Lara Croft, hier sterk gebaseerd op de populaire videogamereboot van de franchise uit 2013 en het vervolg uit 2015.

Deze Tomb Raider-reboot met Alicia Vikander (The Danish Girl, Ex Machina) als de avontuurlijke archeologe Lara Croft, is in handen van regisseur Roar Uthaug (The Wave). Het populaire videogamepersonage uit de Tomb Raider-franchise verscheen voor het eerst in Tomb Raider (1996) van Core Design en kende eerder, naast tal van videogamesequels en comics al twee verfilmingen waarin Croft vertolkt werd door Hollywoodicoon Angelina Jolie. Deze nieuwe reboot in de Tomb Raider-filmfranchise is een coproductie van MGM en Warner Bros. en zal in maart 2018 in de zalen verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.