Random Article


Eerste Trailer voor DC’s Suicide Squad: Hell To Pay

 


Posted 17/01/2018 by

DC Comics heeft vandaag een eerste trailer vrijgegeven voor Suicide Squad: Hell to Paydewelke de introductie van Task Force X betekent in de nieuwe continuïteit in DC’s geanimeerde universum, met de Justice League en de Teen Titans. Eerder was er natuurlijk al het geanimeerde Batman: Assault on Arkham (2014) dat zich afspeelde binnen de wereld van de Arkham-videogames.

Tot het stemmentalent behoort Christian Slater (Deadshot), Billy Brown (Bronze Tiger), Liam McIntyre (Captain Boomerang), Kristin Bauer van Straten (Killer Frost), Gideon Emery (Copperhead), Tara Strong (Harley Quinn), Vanessa Williams (Amanda Waller), C. Thomas Howell (Zoom), Dania Ramirez (Scandal Savage), James Urbaniak (Professor Pyg), Julie Nathanson (Silver Banshee), Jim Pirri (Vandal Savage en Vertigo), Greg Grunberg (Maxum Steel), Dave Fennoy (Blockbuster en Tobias Whale), Cissy Jones (Knockout), Natalie Lander (Darma), Trevor Devall (Punch), Dave Boat (Harvey Dent/Two-Face) en Matthew Mercer (Savage Gunman).

Hell to Pay staat gepland voor het voorjaar van 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.