Random Article


Hugh Jackman denkt erover na om terug te keren als Wolverine in een Film met Marvel’s Avengers

 

Posted 15/01/2018 by

Als we Winter Soldier-acteur Sebastian Stan mogen geloven, denkt Hugh Jackman, die zeventien jaar lang een van de grote Marvel-superhelden heeft vertolkt in het X-Men-filmuniversum bij 20th Century Fox, er inderdaad over na om terug te keren als Wolverine. 

Beide acteurs hadden het over een toekomst voor de X-Men na zijn laatste prent, Loganen een mogelijke cross-over met de films van Marvel Studios. Sinds de overname van Fox door Disney is het natuurlijk allemaal mogelijk…

Onze recensie van Logan, de allerlaatste Wolverine-film met Hugh Jackman als de iconische X-Man, kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.