Random Article


LEGO-sets voor Marvel’s Avengers: Infinity War onthullen spoilers

 

Posted 14/01/2018 by

Vorige week hadden we het nog over de LEGO-sets van Solo: A Star Wars StoryVandaag gaat het over de speelgoedsets van Marvel’s Avengers: Infinity War die afgelopen week onthuld werden. Opgelet, spoilers!

 

 

“The Search For Thor’s Weapon”

Deze set bevat Rocket Raccoon, Groot en Thor en bevestigt dus dat de Guardians of the Galaxy Thor zullen helpen met het vinden van een nieuw wapen. Wellicht wordt er dus een nieuwe hamer gecreëerd door de dwergen. Is dit ook waar we Peter Dinklage (Game of Thrones) zullen zien?

 

“The Hulkbuster Fight”

Zoals we in de trailer zagen, keert het iconische Hulkbuster-harnas terug na het debuut in Age of Ultron. Figuren hier zijn Proxima Midnight, Falcon en Bruce Banner. Geen figuurtje van de Hulk, dus waarschijnlijk is het Banner in het pak!

 

“The Battle In The Sanctum Sanctorum”

Doctor Strange is momenteel nog steeds de eigenaar van de Time Stone. Een gevecht in zijn Sanctum Sanctorum lijkt dus onvermijdelijk en best logisch. Strange zal bovendien geholpen worden door ieders favoriete muurkruiper, gezien de figuurtjes: Cull Obsidian, Ebony Maw, Doctor Strange, Iron Man en Spider-Man mét het Iron Spider-pak en de extra armen!

 

“Attack Of Riders”

Deze set toont de strijd in Wakanda met voorop Black Widow en Captain America/Steve Rogers versus enkele Outriders. Dit zijn ook de voornaamste figuurtjes hier.

 

“Corvis Glaive Attacks”

We wisten dat Vision zijn Infinity Stone zou verliezen, maar nu weten we ook hoe! De Wakandese geleerde Shuri zal de steen verwijderen om zo het leven van de superheld te redden. Figuurtjes hier zijn Corvus Glaive, Vision, Black Panther en Shuri.

 

“Thanos: The Last Battle”

De set rond het finale gevecht van de film bevat de figuurtjes Thanos, Iron Man, Star Lord en Gamora en ook het “Milano”-ruimteschip. Dat is trouwens een Iron Man-pak om ‘u’ tegen te zeggen met al die vuurkracht! Om de één of andere reden heeft Thanos ook een gigantisch zwaard…

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.