Random Article


Bekijk hier de Harry Potter Live-Action Fan Film “Voldemort: Origins of the Heir”

 


Posted 14/01/2018 by

We hebben er even op moeten wachten en het kwam er bijna niet van door juridische problemen met Warner Bros. Pictures, maar gisteren verscheen dan eindelijk het fan-project Voldemort: Origins of the Heir op Youtube. De live-action film van Tryangle Films over een jonge Tom Marvolo Riddle, ook wel gekend als Lord Voldemort in de Harry Potter-boeken en -films, kon online op heel wat positieve reacties rekenen en wist bijna drie miljoen kijkers aan te trekken op slechts één dag.

Voldemort: Origins of the Heir vertelt het verhaal van de erfgenaam van Gryffindor, Grisha Mac Laggen, terwijl ze de opkomst van Voldemort probeert tegen te gaan. Opgelet, het gaat hier dus niet om een officiële film binnen de Harry Potter-wereld!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.