Random Article


Introduceert Avengers 4 tijdreizen in het Marvel Studios-filmuniversum?

 

Posted 12/01/2018 by

De opnames zijn ondertussen officieel afgelopen, maar veel informatie over Avengers 4 van Marvel Studios kregen we nog niet te zien. Wel lekten al verschillende foto’s voor het vervolg op Infinity War vanop de set. Zo zagen we Captain America en Tony Stark in hun outfits uit The Avengers (2012) en had Thor plots weer lang haar. Ook zou niemand minder dan Crossbones terugkeren – ondanks zijn dood in Civil War.

Gisteren onthulden enkele nieuwe foto’s, waaronder deze hierboven met de acteur naast Chris Evans, echter de aanwezigheid van Paul Rudd als Ant-Man in de strijd om New York City uit The Avengers (2012). De kans zit er dus in dat de Avengers aan het einde van Infinity War verslagen worden (en enkele leden dus ook sterven), waarna het aan Ant-Man is om naar het verleden te reizen via de magie van de Time Stone en Doctor Strange of een gewiekst plan van Tony Stark. Wordt vervolgd!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.