Random Article


Eerste Foto uit Marvel’s Venom bij Sony hint naar schurk(en)

 

Posted 12/01/2018 by

Na de eerste video voor Marvel’s Venom bij Sony Pictures werd al snel een eerste foto vrijgegeven. In de prent herkennen we natuurlijk Tom Hardy als journalist Eddie Brock/Venom met een schriftje. Veel valt er dus niet van te maken, buiten één naam in dat schriftje: The Life Foundation.

De Life Foundation verscheen voor het eerst in The Amazing Spider-Man #298 (1988) en kwam meermaals in conflict met Spider-Man, maar vooral ook Venom. De Foundation wil een utopische samenleving creëren met behulp van vijf eigen symbiotes – kinderen van Venom -, namelijk  Agony, Phage, Riot, Lasher en Scream. Als zij inderdaad de schurken van dienst worden, ligt dat in de lijn van de Planet of the Symbiotes-verhaallijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.