Random Article


Eerste Trailer voor DC’s Teen Titans GO! Film

 


Posted 10/01/2018 by

DC Entertainment, Warner Bros. Pictures en regisseurs Aaron Horvath en Peter Rida Michail hebben vandaag een eerste trailer vrijgegeven voor Teen Titans GO! to the Movies. De film is een spin-off van Cartoon Networks Teen Titans Go!-animatiereeks en werd geïnspireerd door het iconische jeugdteam van DC Comics. In de prent wil het team – Robin, Starfire, Cyborg, Raven en Beast Boy – koste wat koste een eigen Hollywood-prent krijgen. De metacommentaar over het huidige filmlandschap krijg je er gratis en voor niets bij!

Tot de cast behoren onder meer Greg Cipes, Scott Menville, Khary Payton, Tara Strong en Hynden Walch – ook wel de centrale cast van de tv-serie – alsook LEGO Batman-stem Will Arnett en Kristen Bell. Teen Titans GO! to the Movies wordt geregisseerd door Aaron Horvath en Peter Rida Michail en verschijnt eind juli.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.