Random Article


Gotham-acteur David Mazouz wil een cross-over met DC’s The Flash op The CW

 

Posted 09/01/2018 by

De cross-over tussen het Arrowverse op The CW heeft het Amerikaanse televisienetwerk geen windeieren gelegd. Hun Crisis on Earth-X-verhaal was immers een enorme boost voor de kijkcijfers en blijkbaar is dat ook David Mazouz niet ontgaan. De jonge acteur vertolkt ondertussen al enkele jaren Bruce Wayne in DC’s Gotham en zou graag een cross-over zien met DC’s Arrowverse. Zelf stelde hij het Flashpoint-verhaal voor dat binnenkort al verfilmd wordt bij Warner Bros. Pictures. Ook was het al de inspiratiebron voor een Flashpoint-verhaal in het derde seizoen van The Flash.

In de alternatieve Flashpoint-geschiedenis waarin The Flash een nieuwe tijdlijn schept, werden de bekende personages zoals Superman, Batman en Wonder Woman drastisch aangepast. Op de nacht dat Bruce Wayne zijn ouders verloor, ging het in Flashpoint immers anders. Niet zijn ouders, maar wel een jonge Bruce zelf werd neergeschoten en stierf in Crime Alley in Gotham City. Zijn vader Thomas Wayne zou daardoor een gewelddadige versie van Batman worden, terwijl Martha Wayna, gebroken door haar verdriet, de persona van de Joker zou aannemen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.