Random Article


Vin Diesel in gesprek voor de rol van Valiant’s Bloodshot

 

Posted 08/01/2018 by

Actiester Vin Diesel (Guardians of the Galaxy, The Fast & The Furious, xXx, The Iron Giant) is momenteel in gesprek om – naast zijn vertolking van Groot voor Marvel Studios – opnieuw een comicbookpersonage naar het grote scherm te brengen, dat meldt The Wrap. Deze keer draait het om Bloodshot in het op til staande superheldenuniversum van Valiant Entertainment en Sony Pictures. Eerder was ook DC’s The Joker-acteur Jared Leto al in gesprek voor de rol.

Bloodshot/Angelo Mortalli/Raymond Garrison verscheen voor het eerst in Eternal Warrior #4 (1992) en is één van Valiant’s grootste antihelden en populairste personages. De door nanotechnologie uit de dood verrezen supersoldaat zal in de opkomende webreeks Ninjak Vs The Valiant Universe voor het eerst in live-action vertolkt worden door ex-Power Ranger Jason David Frank. Een releasedatum voor de film is er vooralsnog niet. De prent wordt de eerste in een gedeeld Valiant-filmuniversum, samen met Harbinger en de uiteindelijke cross-over Harbinger Wars. Regisseur van dienst is Dave Wilson, bekend van promofilms voor de videogames Halo, Titanfall 2 en Star Wars: The Old Republic, terwijl het scenario wordt neergepend door Eric Heisserer (Arrival). Bloodshot wordt een harde, R-rated comicbookfilm die inspiratie put uit jaren 80 sci-fi klassiekers als RoboCop en The Terminator.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.