Random Article


Ridley Scott heeft plannen voor een derde Blade Runner Film

 

Posted 07/01/2018 by

Recent had Ridley Scott (Alien, Blade Runner) het al over Blade Runner 2049 van regisseur Denis Villeneuve (Incendies, Arrival), maar blijkbaar heeft Scott nu zelf de smaak te pakken om een derde sci-fi-prent te creëren. Aan Digital Spy zei de regisseur het volgende:

Ik denk dat er nog een verhaal is. Ik heb een ander verhaal klaar om uit te werken, dus er is zeker een film in het verschiet. 

Is een derde Blade Runner-film echt nodig? Zo ja, is Ridley Scott echt de meest geschikte creatieve geest voor het project? Eerder keerde Scott al terug naar zijn Alien-franchise met gemengde resultaten

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.