Random Article


Ridley Scott spreekt zich uit over Blade Runner 2049 en verklaart de teleurstellende Box Office-resultaten

 

Posted 29/12/2017 by

In hetzelfde interview over All The Money In The World had Blade Runner-regisseur Ridley Scott niet alleen een uitgesproken mening over Star Warsmaar ook over Blade Runner 2049 van regisseur Denis Villeneuve (Incendies, Arrival). Scott zei het volgende:

Het was veel te fucking lang. Fuck me! En het merendeel van dat script was van mij!

De duur van Blade Runner 2049, namelijk twee uur en 44 minuten, was een terugkerend punt van kritiek, maar uit de mond van iemand als Ridley Scott is dat natuurlijk best ironisch. Zijn recente oeuvre bestaat zelf vooral uit langere (en vaak weinig positief onthaalde) films. Wat wij van Blade Runner 2049 vonden, kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.