Random Article


Nieuwe Foto uit Marvel’s X-Men: Dark Phoenix toont een gehavende Magneto

 

Posted 29/12/2017 by

Het Empire-magazine gaf afgelopen week een nieuwe foto vrij uit X-Men: Dark Phoenix van producent-regisseur Simon Kinberg. In de prent zien we acteur Michael Fassbender als een zwaar gehavende Erik Lehnsherr/Magneto. Hij zal aanvankelijk een mentor worden voor Jean Grey/Phoenix, maar haar krachten niet onder controle kunnen houden. Ongetwijfeld met alle gevolgen vandien…

De ondertussen tiende volwaardige X-Men-film, X-Men: Dark Phoenix, verschijnt op 2 november 2018 en wordt het regiedebuut van Simon Kinberg. Eén van de betere Marvel-verhaallijnen uit de jaren 80, de Dark Phoenix Saga van schrijver Chris Claremont (Uncanny X-Men, X-Men Forever) en tekenaars Dave Cockrum (Uncanny X-Men, Legion of Super-Heroes) en John Byrne (The Incredible Hulk, The Avengers) wordt dus – na X-Men: The Last Stand – opnieuw verfilmd in het vervolg op X-Men: Apocalypse.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.