Random Article


DC’s Young Justice Seizoen 3 “Outsiders” verschijnt volgend najaar

 

Posted 29/12/2017 by

Vanop Twitter kregen we weer wat meer informatie over het terugkerende Young JusticeShowrunner Greg Weisman had het over het derde seizoen, getiteld Outsiders, dat 26 afleveringen zal tellen, en in het najaar van 2018 zal verschijnen. Een specifieke releasedatum hebben we dus nog niet, maar vanaf september 2018 kan je je dus aan nieuwe afleveringen verwachten.

Outsiders zal een nieuw team tonen, na de time jump dewelke plaatsvindt bij de start van de reeks. De centrale groep bestaat uit Afro-Amerikaans superheld Static Shock, Kid Flash, Robin/ Tim Drake, Wonder Girl, Spoiler, Blue Beetle, Thirteen, Arrowette, Arsenal en Beast Boy. Met Spoiler/ Stephanie Brown, Cissie King-Jones/ Arrowette en Thirteen – wellicht gebaseerd op magische (en lesbische) heldin Traci Thirteen – zijn er dus drie nieuwkomers bij het team. En dan is er vermoedelijk nog het “Outsiders”-team, bestaande uit wellicht voormalige kernleden Artemis, Nightwing, Aqualad en Superboy.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.