Random Article


Nieuwe Kijk op Neill Blomkamp’s Alien 5

 

Posted 27/12/2017 by

Een drietal jaar geleden raakte bekend dat regisseur Neill Blomkamp (District 9, Chappie) werkte aan zijn versie van Alien 5. Menig filmfan slaakte meteen een opluchtende zucht, want de prent zou een vervolg worden op Aliens (1986) en de minder succesvolle sequels negeren.

Uiteindelijk werd verkozen bij 20th Century Fox om Alien: Covenant met Ridley Scott voorop te schuiven – geen al te veilige keuze, zo bleek achteraf. Blomkamps grim ‘n gritty take op de Alien-franchise kwam er dus uiteindelijk niet bij Fox, maar de regisseur lijkt opnieuw zijn kans te wagen na de overname door Disney.

Onze recensies van de eerste Alien-films en het recente Covenant vind je hier en hier!

Een bericht gedeeld door Nb (@neillblomkamp) op

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.