Random Article


Sarah Paulson wil Cheetah vertolken in DC’s Wonder Woman 2

 

Posted 26/12/2017 by

Hoewel de sequel op DC’s Wonder Woman pas binnen een tweetal jaartjes zal verschijnen, weten we nog maar bitter weinig over de film. Regisseuse Patty Jenkins en hoofdactrice Gal Gadot keren uiteraard terug, maar van een mogelijke schurk hebben we nog geen weet. Is het eindelijk tijd op Wonder Woman’s aartsvijand Cheetah naar het witte doek te brengen? Als het van actrice Sarah Paulson en anderen afhangt, wel!

Cheetah verscheen voor het eerst in Wonder Woman #6 (1943) en is één van de oudste en meest iconische schurken van Wonder Woman. Doorheen de jaren namen verschillende vrouwelijke (maar ook één mannelijke) booswichten de identiteit aan. Ze beschikt over een bovenmenselijk atletisch vermogen en uitzonderlijke kracht.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.