Random Article


Elizabeth Olsen wil graag een Marvel-film rond House of M zien

 

Posted 23/12/2017 by

Een tiental jaar geleden verscheen bij Marvel het indrukwekkende House of M-event (2005) van Brian Michael Bendis en Oliver Coipel. In deze verhaallijn was er een grote rol weggelegd voor Scarlet Witch die met haar mutantenkrachten de hele realiteit omvormde. House of M introduceerde zo een parallelle wereld waar mutanten, niet mensen, het voor het zeggen hebben en (haar toenmalige vader en X-Men-aartsvijand) Magneto leefde als een koning.

Actrice Elizabeth Olsen, ook wel de live-action Scarlet Witch bij Marvel Studios en in de Avengers-films, vertelde onlangs dat een verfilming van House of M haar droomproject zou zijn. Met de recente toevoeging van de X-Men aan Disney’s rooster is het natuurlijk (binnen enkele jaren) een mogelijkheid!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.