Random Article


Eerste Trailer voor DC’s LEGO Film rond The Flash

 


Posted 22/12/2017 by

Je herinnert je ongetwijfeld nog wel LEGO Batman: The Movie dat dit jaar verscheen, maar DC Comics en Warner Bros zetten de afgelopen jaren al sterk in op hun superhelden met hun “LEGO DC Super Heroes”-merk. De volgende direct-to-video-animatiefilm staat helemaal in teken van de Scarlet Speedster, The Flash. Hierboven kan je alvast de eerste trailer bekijken.

We herkennen natuurlijk spelers zoals Superman, Batman, Wonder Woman en Cyborg, maar ook nieuwkomers zoals Firestorm, the Atom, Zatanna en zelfs Dr. Fate. In de film moet The Flash zien af te rekenen met een “GroundHog Day”-timeloop die de Reverse-Flash voor hem creëerde. Het tijdreis-plot in combinatie met de gestoorde LEGO-humor belooft alvast een vermakelijke prent op te leveren!

De film verschijnt in maart 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.