Random Article


Paramount Pictures onthult Releasedata voor Nieuwe G.I. Joe, Micronauts en Dungeons and Dragons Films

 

Posted 19/12/2017 by

Er komt schot in de zaak bij Paramount, Hasbro’s Allspark Pictures en hun geplande filmuniversum. Naast hun Transformers-films plannen ze ook een gedeelde wereld met G.I. Joe (waarvan al twee langspeelfilms verschenen), M.A.S.K. (Mobile Armored Strike Kommand) en Visionaries: Knights of the Magical Light, alsook ROM The Space Knight en Micronauts.

Releasedata werden afgelopen week vrijgegeven voor de nieuwe G.I. Joe-film (maart 2020) en Micronauts-prent (oktober 2020). Bovendien werd ook de verschijningsdatum van de nieuwe Dungeons and Dragons-blockbuster aangekondigd. Die zou in juli 2021 verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.