Random Article


Eerste Trailer voor Ocean’s Eight

 


Posted 19/12/2017 by

Warner Bros. Pictures en regisseur Gary Ross hebben vandaag de eerste trailer vrijgegeven voor Ocean’s Eight (“Ocean’s 8″). Dit los vervolg op de Ocean’s-trilogie (eigenlijk al een remake van een jaren 60 heist-film) wordt in navolging van Ghostbusters een nieuwe remake met een volledig vrouwelijke centrale cast.

Het titulaire achttal in deze film rond een stel dievegges wordt vertolkt door Sandra Bullock als Debbie Ocean, de zus van Danny Ocean/George Clooney, Cate BlanchettAnne Hathaway, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson, Rihanna, Mindy Kaling en Awkwafina.

Ocean’s Eight staat gepland voor juni 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.