Random Article


Booster Gold en Blue Beetle in TV-Serie bij DC? Het kan!

 

Posted 19/12/2017 by

Jawel, de kans bestaat dat fanfavoriete helden Booster Gold en Blue Beetle binnenkort in het Arrowverse verschijnen. Arrow-showrunner Marc Guggenheim bevestigde dat er gesprekken hebben plaatsgevonden om het duo te introduceren. Doorheen de jaren waren er al hints naar Ted Kord, Blue Beetle en zijn Kord Industries, maar er zit dus meer in!

Booster GoldMichael Jon Carter is een superheld van DC Comics, gecreëerd door Dan Jurgens (Superman) in 1986. Hij is afkomstig uit de toekomst en reisde naar onze tijd om een publieke superheldencarrière te starten en rijk en beroemd te worden. Booster Gold startte zijn carrière als een regelrechte corporate superhero, maar groeide uiteindelijk uit tot een gewaardeerd lid van de Justice League en vooral de Justice League International.

Blue Beetle is dan weer een superheldennaam die meermaals tussen uitgeverijen uitgewisseld werd. Zo kocht DC Comics de rechten over van bedenker Charlton Comics en creëerde zo hun bekende Blue Beetle Ted Kord. Deze geniale uitvinder die zich op de piek van het menselijke kunnen bevindt, verscheen voor het eerst in Captain Atom #83 (1966) als creatie van Steve Ditko en Gary Friedrich. Samen met Booster Gold zorgde hij voor de lichtere komische noot in de jaren-80 comics en zou eveneens uitgroeien tot een belangrijk lid van de Justice League en vooral de Justice League International.

Hoewel de vriendschappelijke relatie tussen beide helden afwezig was en Kord zijn Blue Beetle-persona niet aannam, verschenen zowel Booster Gold (Eric Martsolf) als Ted Kord (Sebastian Spence) al eerder in het tiende en laatste seizoen van Smallville. 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.