Random Article


Nieuwe Promo voor DC’s Superman Prequel “Krypton”

 


Posted 15/12/2017 by

DC Entertainment en Warner Bros gaven vandaag een nieuwe teaser vrij voor hun Krypton-tv-reeks. De reeks rondom Superman’s geboorteplaneet Krypton, wordt de tweede Superman-prequel na Smallville en is gelijkaardig in concept aan DC’s Gotham. Krypton verschijnt in del loop van 2018 op het SyFy-kanaal.

Krypton speelt dus in een periode voordat Superman, of zelfs zijn ouders Jor-El en Lara Lor-Van, in beeld komen. De setting is een planeet in chaos. De serie volgt de grootvader van Kal-El, de latere Superman, terwijl deze zijn invloed gebruikt om vrede en voorspoed te brengen op Krypton en het om te toveren tot een planeet waardig om de eerste superheld ooit te laten geboren worden (waarna de planeet uiteindelijk zal ontploffen – dat is geen spoiler, want het staat immers al in het logo).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.