Random Article


Michael Chiklis wil terugkeren als The Thing in Marvel’s Filmuniversum

 

Posted 15/12/2017 by

Voor nieuws over een mogelijke rol van de Fantastic Four in het filmuniversum van Marvel Studiosna de overname van Fox door Disney – is het nog te vroeg. Dat neemt echter niet weg dat sommige acteurs al hun interesse tonen in een potentiële rol. Zo ook Michael Chiklis!

Chiklis is natuurlijk vooral bekend van zijn rollen in DC’s Gotham en die van Ben Grimm/The Thing in Fantastic Four (2005) en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007) – beide films bij Fox, trouwens. Die vertolking zou hij bovendien wel eens willen hernemen bij Marvel Studios, als we deze tweet mogen geloven:

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.