Random Article


Gerucht: Batman/Bruce Wayne en Robin verschijnen doorheen Flashbacks in DC’s Titan TV-Reeks

 


Posted 15/12/2017 by

Een nieuwe castingcall voor de Titans-tv-reeks bij DC Entertainment en hun opkomende streamingdienst hint naar een wel heel opmerkelijk en iconisch duo. Enerzijds zoeken ze naar “blanke man/gastster – 10-13 jaar – die atletisch is en geen hoogtevrees heeft”, anderzijds is men ook op zoek naar “blanke man/gastster – 30-40 jaar – die de neergang van anderen gebruikt om zich sterker te maken; afgelikt en standvastig is en wat wegheeft van een jonge Jack Nicholson”.

Dat de reeks flashbacks zal tonen van Robin doorheen zijn periode als Batmans sidekick, zit er dus aan te komen. Op de vergelijking met Nicholson na heeft de tweede rolbeschrijving natuurlijk veel weg van Bruce Waynes karakter. Wordt vervolgd!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.