Random Article


Eerste Kijk op Hawk en Dove in DC’s Titans TV-Reeks

 

Posted 15/12/2017 by

Na de eerste geweldige foto van Robin in de Titans-reeks kregen we zonet onze eerste kijk op Hawk/ Hank Hall en (de tweede) Dove/ Dawn Granger. Zij worden vertolkt door respectievelijk Alan Ritchson (Aquaman in Smallville, Blood Drive, TMNT) en Minka Kelly (Friday Night Lives).

Dit romantische superheldenkoppel verscheen voor het eerst in Showcase #75 (1968) en werd gecreëerd door Steve Ditko en Steve Skeates. Door hun eigen namen te zeggen verkrijgen ze bovennatuurlijke krachten van “the Lords of Order and the Lords of Chaos”, waaronder superkracht, snelheid en stamina voor Hawk en magie voor Dove. Titans verschijnt in 2018 op een nog aan te kondigen streamingdienst van DC Comics.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.