Random Article


Welke superhelden zitten (nog) niet bij Marvel Studios en Disney?

 

Posted 14/12/2017 by

Je zal het al wel gemerkt hebben, maar Disney heeft vandaag een hele grote slag thuisgehaald. Niet alleen kochten ze franchises zoals Planet of The Apes, Alien, Predator en Die Hard op, ook verkregen ze met de monsterdeal de rechten op de Fantastic Four, X-Men en alle bijhorende personages. De vraag is natuurlijk welke personages Disney en Marvel Studios dan nog moeten binnenhalen om hun filmuniversum “compleet” te maken.

The Geek Twins heeft daarom een handig schema gemaakt waarin de Marvel-comicbookpersonages per studio worden afgebeeld. Zoals je onderaan kan zien, bezit Universal Pictures She-Hulk nog en deelt het andere Hulk-personages met Marvel Studios (wat meteen de reden is waarom er nog geen solofilm rond de smaragden gigant kwam bij Disney). Daarnaast beschikt vooral Sony Pictures, dat hun Spider-Man al even uitleent aan Marvel en hun Avengers-filmuniversum, nog over enkele Spidey-personages. Over een indrukwekkende stal aan helden en schurken gesproken…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.