Random Article


Nieuwe Trailer voor Annihilation van Ex Machina-regisseur Alex Garland

 


Posted 13/12/2017 by

Paramount Pictures heeft onlangs een nieuwe trailer vrijgegeven voor Annihilationeen opkomende sci-fi-film. De prent is een verfilming van het gelijknamige boek van Jeff VanderMeer en gaat over biologe Lena die meegaat op een expeditie in een gevaarlijke rampenzone nadat haar man eerder verdween. Wat ze daar ontdekt, tart echter alle verbeelding.

De regie is in handen van Alex Garland, die twee jaar geleden zijn debuut maakte met moderne sci-fi-klassieker Ex MachinaTot de cast behoren onder meer Natalie Portman, Oscar Isaac, Jennifer Jason Leigh en Gina Rodriguez. Annihilation staat gepland voor februari 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.