Random Article


Jeffrey Dean Morgan toont opnieuw interesse in rol van Batman in DC’s Flashpoint

 

Posted 12/12/2017 by

Er is een rol bij DC waar ik mijn zinnen heb op gezet.

Jawel, Jeffrey Dean Morgan (Watchmen, The Walking Dead) die eerder al Thomas Wayne vertolkte in Batman V Superman: Dawn of Justice,  heeft via bovenstaande uitspraak op Walker Stalker Con in New Jersey opnieuw zijn interesse getoond om Batman te vertolken in DC’s Flashpoint-film.

In deze alternatieve geschiedenis waarin The Flash een nieuwe tijdlijn schept, werden de bekende personages zoals Superman, Batman en Wonder Woman immers drastisch aangepast. Op de nacht dat Bruce Wayne zijn ouders verloor, ging het in Flashpoint immers anders. Niet zijn ouders, maar wel een jonge Bruce zelf werd neergeschoten en stierf in Crime Alley in Gotham City. Zijn vader Thomas Wayne zou daardoor een gewelddadige versie van Batman worden, terwijl Martha Wayna, gebroken door haar verdriet, de persona van de Joker zou aannemen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.