Random Article


Gerucht: Star Wars Spin-off rond Obi-Wan Kenobi verschijnt in 2020

 

Posted 12/12/2017 by

Dat de populaire Jedi-ridder Obi-Wan Kenobi uit het Star Warsuniversum een eigen film krijgt, wisten we al. Bij deze hebben we ook wat meer informatie over de aankomende productiefase. De spin-off heeft als werktitel Joshua Tree – naar het Amerikaanse nationale park – en zou zich afspelen in de woestijnen van Tatooine. Productie voor de film die voorlopig nog steeds geen regisseur heeft, zou van start gaan in het voorjaar van 2019. Een release staat dan weer gepland voor eind 2020.

Kenobi is in het ruimere Star Wars-verhaal de Jedi-meester en mentor van Anakin Skywalker geweest vooraleer hij Darth Vader werd en zette later diens zoon Luke Skywalker op het pad om een Jedi te worden. Met een bijnaam als ‘the negotiator’ is het niet verwonderlijk dat Obi-Wan een kalme en vooral verlichte persoonlijkheid heeft. Het waren vooral deze elementen die terug te vinden waren in Ewan McGregors vertolking van het personage in Episodes I tot en met III. McGregor stelde al dat hij zeker en vast geïnteresseerd zou zijn in een dergelijk soloproject. In de oorspronkelijke filmtrilogie die bestaat uit Episodes IV tot en met VI, werd een oudere Obi-Wan dan weer vertolkt door wijlen Sir Alec Guinness aan wie McGregor zijn manier van acteren spiegelde.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.