Random Article


Warner Bros. onthult de volgende DC Comics Films

 

Posted 11/12/2017 by

Op de Comic-Con Experience 2017 in BraziliĆ« heeft filmstudio Warner Bros. de volgende DC Comics-films onthuld, dewelke eraan zitten te komen na de samenkomst van ‘s werelds allergrootste superheldenteam in Justice League. De lijst is als volgt:

  • Wonder Woman II
  • Aquaman
  • Flashpoint
  • Suicide Squad 2
  • Shazam
  • Batgirl
  • Green Lantern Corps
  • The Batman
  • Justice League Dark

Andere aangekondigde/geruchte projecten, zoals o.a. Nightwing, Harley Quinn, Deathstroke, Black Adam, Deadshot, Harley Quinn/The Joker en vooral Gotham City Sirens, Justice League 2 en Cyborg zijn opvallend afwezig. De indrukwekkende, doch weinig verrassende lijst aan DC-films betekent echter dat WB zwaar blijft inzetten op de DC-personages. De volgende DC-prent wordt Aquaman in december 2018, gevolgd door de Wonder Woman-sequel en Shazam-film in 2019.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.