Random Article


Kevin Feige vergelijkt Chris Evans als Captain America met Superman-acteur Christopher Reeve

 

Posted 09/12/2017 by

In een recent interview metĀ Vanity FairĀ had Kevin Feige het over de casting van Captain America, een van de belangrijkste rollen in het filmuniversum bij Marvel Studios. Uiteindelijk ging de rol naar Chris Evans, die zelf erg twijfelde over zijn kunnen en de druk die bij zo’n vertolking hoorde.

Feige zei dan ook dat Evans zeker en vast gegroeid is en de rol meer en meer geaccepteerd heeft, maar dat uit al de acteurs en actrices bij Marvel het uiteindelijk Chris Evans is die echt zijn personage uit de comics “is”, net zoals Christopher Reeve zijn rol belichaamde als Superman. Over een mooi compliment gesproken!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.