Random Article


Kathleen Kennedy wil een nieuwe Star Wars-film onder regie van Taika Waititi

 

Posted 09/12/2017 by

Als het van Kathleen Kennedy afhangt, komt er binnenkort een nieuwe Star Wars-film onder regie van Taika Waititi. De CEO van Lucasfilm was absoluut fan van Thor: Ragnarok bij Marvel Studios en Waititi’s unieke take op de superheld. Ongetwijfeld heeft het kassucces van de blockbuster er ook iets mee te maken.

Zou het daarentegen wel een goed idee zijn? Waar Waititi duidelijk zijn visie kon doordrijven bij Marvel, zou dat bij Lucasfilm en een Star Wars-prent veel minder het geval zijn. Denk maar aan voormalige Solo: A Star Wars Story-regisseurs Phil Lord en Chris Miller

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.