Random Article


Eerste Teaser Trailer en Releasedatum voor Marvel’s Jessica Jones Seizoen 2

 


Posted 09/12/2017 by

Marvel en Netflix hebben zonet de eerste trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van Marvel’s Jessica JonesNa haar dodelijke strijd met “Kilgrave” (David Tennant) keert de aan alcoholverslaafde ex-superheldin Jessica Jones (Krysten Ritter) terug als privédetective, terwijl ze een nieuwe zaak aanneemt en haar eigen verleden onderzoekt.

Het tweede seizoen van Marvel’s Jessica Jones wordt nog steeds grotendeels gebaseerd op de comic Alias (2001-2004) door Brian Michael Bendis en Michael Gaydos, en is vanaf 8 maart 2018 integraal en exclusief beschikbaar op Netflix.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.