Random Article


Kevin Feige plande al een Filmuniversum rond de X-Men bij 20th Century Fox

 

Posted 08/12/2017 by

Je kent Kevin Feige vooral als de creatieve kracht bij Marvel Studios dat sinds 2008 de bioscoopzalen onveilig maakt. Feige was immers verantwoordelijk voor het gedeelde filmuniversum rond de Avengers, Spider-Man, Guardians of the Galaxy en Doctor Strange. Vooraleer hij in 2007 echter aan de slag ging bij Marvel, was Feige al actief in de filmwereld.

Ironisch genoeg fungeerde Feige samen met Lauren Shuler Donner als producent voor de eerste drie X-Men-films. Samen hadden zij een plan uitgedacht voor 20th Century Fox om zo de komende jaren aan X-Men-films en -spin-offs veilig te stellen. In een recent interview onthulde Donner dat hun idee heel trouw was aan de comics, maar uiteindelijk geweigerd werd. Feige vertrok dan maar en nam het idee mee naar Marvel Studios. De rest is geschiedenis.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.